LIVERPOOL TRøJE

46
0
Submitted Date 09/11/2021
Bookmark 

fodboldtrøjer til børn|billige fodboldtrøjer|køb fodboldtrøjer på tilbud
 
bevise sin egnethed til weekendens
 

Baggies efter at have vendt tilbage fra et

Liverpool Trøje, Køb Fodboldtrøjer


jurgen klopp håber at byde største udvalg af fodboldtrøjer spilleren i denne måned

 
Joel Matip står over for et kapløb mod uret om at være egnet til søndagens crunch Premier League-opgør med Manchester United. Jurgen Klopp håber at byde Camerouneren velkommen, der har været savnet siden 1-1 uafgjort med West Brom.
Forsvareren pådrog sig en adduktorskade mod Baggies efter at have vendt tilbage fra et rygproblem, der tvang ham af ved halvleg mod Fulham.
liverpool trøje Som det ser ud, har Liverpool ingen passende senior-midterforsvarere til rådighed efter langvarige skader på Virgil van Dijk og Joe Gomez.
Unge Rhys Williams og Nat Phillips er i standby og venter på flere muligheder, mens den provisoriske forsvarer Fabinho holder tingene sammen.
køb fodboldtrøjer Jordan Henderson slog ind under 1-0-nederlaget i Southampton, men Liverpool savnede deres anførers kørsel på midtbanen.
Ifølge The Mirror er Matip ved at løbe tør for tid til at bevise sin egnethed til weekendens store sammenstød på Anfield.
Maillot Foot Pas Cher Han er tilbage på græsset på Kirkby, men mangler endnu at træne med førsteholdet, hvilket betyder, at han i øjeblikket er i tvivl, som tingene ser ud.
Klopp ville have brug for Matip til at deltage i mindst to fulde træningssessioner, før han blev taget i betragtning til udvælgelse.
Liverpool er klar til at spille stort set hver tredje dag i de kommende uger, derfor vil Klopp sandsynligvis ikke risikere Matip, hvis han ikke er helt overbevist.
På trods af Liverpools manglende tilgængelighed i midterforsvareren, er det usandsynligt, at Premier League-mestrene vil falde ind i januar-transfermarkedet.
Liverpool besluttede imod at udskifte Dejan Lovren sidste år efter at have ladet kroaten slutte sig til Zenit Sankt Petersborg.
Dayot Upamecano er blandt de navne, der overvejes, men RB Leipzig vil sandsynligvis ikke sælge spilleren i denne måned.

fodboldtrøjer
 

Related Stories

Comments

Please login to post comments on this story