REAL MADRID TRøJE

56
0
Submitted Date 09/05/2021
Bookmark

billige fodboldtrøjer

meget underlag med effektiv pressning

 


Paraguay bagud til et tidligt


 

Ac Milan Trøje, Real Madrid Trøje, Billige Fodboldtrøjer

 


'dette hold ønskede ikke at tryk på fodboldtrøjer gange mellem 1999-2008

 

Argentina blev ved med at presse, men Messi headede over baren i skadetid, da Chile holdt et point. 'Dette hold ønskede ikke at blive slået, selvom de ikke spillede godt. Denne gruppe spillere er trodsige,' sagde Chile -træner Martin Lasarte.

I en anden gruppe A-kamp gik Paraguay bagud til et tidligt straffespark, men scorede tre gange i anden halvleg for en 3-1-sejr over Bolivia, der blev reduceret til 10 mand lige før halvleg i deres Copa America-åbning mandag.

ac milan trøje Bolivia var uden fem spillere, der testede positivt for COVID-19, herunder angriberen Marcelo Martins, der scorede syv gange i Bolivias sidste syv kampe.

billige fotballdrakter

 

real madrid trøje

billige fodboldtrøjer Den forsinkede Copa America starter søndag den 13. juni, og der er masser af talent på spil blandt de 10 involverede hold.

Selvom forberedelserne til turneringen er blevet sat i uorden med et skifte fra Argentina og Colombia til nye værter Brasilien kun 13 dage før den skulle begynde, og COVID-19-infektioner fortsætter med at stige, kan hold stole på unge spillere mere end nogensinde . Norsk fodboldspejder Tor-Kristian Karlsen undersøger nogle af de største udsigter på 23 år eller derunder.

En spændende udsigt, der har udmærket sig for Paraguays ungdomshold fra U-15-niveau og opefter, han nød en fin kampagne med mestre Libertad i denne sæson og særligt skilte sig ud i Copa Sudamericana. En intens angriber, der spiller spillet i høj fart med aggression , han mangler endnu at finde sin perfekte position, men vil sandsynligvis ende som en strejfende angriber eller venstrefløj for Paraguay. Da han er rå og uforudsigelig, er det mere sandsynligt, at han vil blive brugt som slagskifte, men har et bemærkelsesværdigt højrebenet skud i skabet.

Midtstopperen fik sin debut i Argentina i VM-kvalifikationskampen mod Chile den 3. juni efter en fremragende sæson for Atalanta, hvor han normalt stillede op i midten af ​​deres tre tilbage, da klubben sluttede på tredjepladsen i Serie A. For nylig linket til Manchester United, Romeros beslutsomhed og stærkt fokuserede forsvar ser ham sjældent tøve, når muligheden for at vinde bolden tidligt opstår. Robust og behagelig på bolden også, hans fine tidlige mål for Argentina mod Colombia den 8. juni var et eksempel på hans luftstyrke .

Selvom Casseres var kendt af MLS-fans, brød Casseres først for nylig i strid med Venezuela og håber at få en lignende indvirkning på sit land som sin klub. Smidig og hurtig fra målet, han dækker meget underlag med effektiv pressning, mens den dynamiske centrale midtbanespiller også har vist, at han kan score udefra. Casseres 'far, også kaldet Cristian, repræsenterede Venezuela 28 gange mellem 1999-2008.


juventus trøje
 

Related Stories

Comments

Please login to post comments on this story