RESTEN VILLE BLIVE BETALT FULDT

104
0
Submitted Date 08/09/2021
Bookmark

 


billige fodboldtrøjer

 

irske skipper har brugt hendes

 


McCabe blev hendes lands yngsteFodboldtrøjer, Billige Fodboldtrøjer

 

 

arsenal-midtbanespilleren og køb fodboldtrøjer online udlånt til glasgow

 

KATIE McCABE håber, at hun kan inspirere andre til at komme ud og føle sig godt tilpas i deres egen hud.

Arsenal-midtbanespilleren og den irske skipper har brugt hendes platform til at tale for LGBTQ-samfundet forud for hendes sides sammenstød med Chelsea i dag.

Kilnamanagh-fødte McCabe, 24, brød nyheden til sine forældre over middagen, da hun var 15 år, og minder om, hvor støttende hendes familie var.

McCabe blev hendes lands yngste kaptajn, da daværende chef Colin Bell udnævnte hende til kun 21 for at fylde legendariske Emma Byrnes støvler fodboldtrøjer.

Hun er en af ​​Irlands mest profilerede kvindelige fodboldspillere og følte, at det var hendes pligt at bruge sin platform til at sprede et positivt budskab.

Hun har aldrig oplevet noget homofobt misbrug eller hørt om andre spillere, der er målrettet mod kvindernes spil, og håber, at flere mennesker i sporten kan være åbne om deres seksualitet.

McCabe forlod sit hjemland og den irske side Shelbourne Ladies for en ny satsning med Gunners på kun 19 billige fodboldtrøjer.

Hun minder om kampen for at forlade sin familie og tilpasse sig livet som ung på nye kyster.

Efter to år med Gunners og seks måneder tilbage af hendes kontrakt tog hun den vanskelige beslutning om at gå udlånt til Glasgow City voetbalshirts Outlet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Stories

Comments

Please login to post comments on this story