BAYERN MUNCHEN TRöJA

43
0
Submitted Date 09/09/2021
Bookmark

billiga fotbollströjor
kallades till den brasilianska truppen
 

Tottenham kan enligt uppgift dra nytta av en

Fotbollströjor Sverige, Bayern Munchen Tröja


spurs tros inte vara spända köpa fotbollströjor med eget tryck långsiktig övergång
 
Tottenham har vänt mycket på sin överföringsuppmärksamhet till Sydamerika till följd av en förändring av Brexit -överföringsregeln kring arbetstillstånd. Spurs tros inte vara spända för kontanter i sommar, så kommer att behöva bli kreativ på marknaden inför nästa säsong.
Tottenham kan enligt uppgift dra nytta av en Brexit-överföringsregeländring för att få en högt rankad brasiliansk talang.
fotbollströjor sverige Spurs förväntas sälja ett antal spelare i sommar för att balansera sina böcker till följd av pandemin.
Men sidorna måste också se för att fräscha upp saker, och Jose Mourinho sägs ha ögonen på den brasilianska ungen Gabriel Menino inför sommarens transferfönster.
bayern munchen tröja 20-åringen kallades till den brasilianska truppen förra året och började i Palmeiras 'Copa Libertadores senaste triumf.
kjøpe fotballdrakter Och med förmågan att spela på högerbacken och mycket potential att växa in, skulle han säkert vara en att hålla ögonen på under de närmaste månaderna.
Bale medger dock att hans lånebyte från Real Madrid motiverades av att han var lämplig för sommarens Euro snarare än en långsiktig övergång.

matchtröjor fotboll
 

Comments

Please login to post comments on this story