LIVERPOOL DRAKT

25
0
Submitted Date 09/09/2021
Bookmark

Billige Fotballdrakter
klubben har steget gjennom akademiets
 

Chelsea gjorde noen store signeringer i

Liverpool Drakt, Manchester United Drakt Barn


det er trekket som mange kjøpe fotballdrakter til tider har manglet
 
Chelsea gjorde noen store signeringer i sommer, og hentet inn slike som Kai Havertz og Timo Werner, men kan Marina Granovskaia overraske fansen igjen ved å sprute kontanter for å betale et beløp for noe sølvtøy? Her er fem drømmesigneringer hun kunne fullføre i januar -overføringsvinduet.
Det er trekket som mange Chelsea -fans ønsker å se - og det kan definitivt skje i en ikke altfor fjern fremtid.
Rice har selvfølgelig tidligere bånd til at klubben har steget gjennom akademiets rekker, og er fremdeles bestevenner med Mason Mount.
fodboldtrøjer Så nå er det sannsynligvis bare et tilfelle av at Blues stappet opp penger og overtale West Ham til å selge uten tvil sin beste spiller, noe som er lettere sagt enn gjort.
 
liverpool drakt Den østerrikske forsvarsspilleren Alaba forventes å forlate Bayern München enten i vinter eller neste sommer, og har blitt koblet til et skifte til Chelsea.
manchester united drakt barn Blues kunne gjøre mer dekning på venstrebacken med Emerson Palmieri og Marcos Alonso som kantet nærmere utgangsdøren.
Den eneste feilen er at Alaba, som også er en dyktig midtstopper, er åpen for et skifte til Liverpool i stedet, ifølge Football Insider.
Maillot Foot Pas Cher Sancho til Manchester United -sagaen har rumlet videre i mange år nå, og hvis de ikke slår til snart, bør noen andre gjøre det.
Lampards lag trenger egentlig ikke flere kantspillere, men det ville være et stort tillegg hvis Blues kunne få tak i Sancho.
Ettersom Olivier Girouds Chelsea -fremtid ser stadig mer usikker ut, må de erstatte den franske spissen.
Og hvem er bedre å hente enn den rødglødende Haaland som har tent opp Bundesliga siden han byttet til Borussia Dortmund.
Han vil definitivt koste en pen krone, men tenk deg at Haaland og Timo Werner spiller foran sammen. Dødelig!
Men Allis talent blir alvorlig bortkastet i Tottenham mens han sitter på sidelinjen under Jose Mourinho.
Et trekk over London ville være en enkel måte å spille vanlig fotball på igjen, og han vil legge til at kampånden Lampard har følt at hans side til tider har manglet.

Maglie Calcio a poco prezzo
 

Comments

Please login to post comments on this story