FODBOLDTRøJER MED TRYK

45
0
Submitted Date 08/31/2021
Bookmark

billige fodboldtrøjer

interesse for den engelske landskamp

 


Manchester United sikrede sig Champions


 

Fodboldtrøjer Med Tryk, Ac Milan Trøje

 


klubbens interesse for den fotbollströjor med namn bundesliga -stillingen

 

Manchester United sikrede sig Champions League-kvalifikationen tilbage i juli og slog Leicester 2-0 på sæsonens sidste dag for at blive nummer tre i Premier League-tabellen.

Klubbens interesse for den engelske landskamp går tilbage til 2017. De røde djævle forsøgte at lokke ham til Old Trafford fra Manchester City, men gik til sidst glip af, hvor spilleren valgte at prioritere førsteholdsfodbold med Dortmund i stedet.

Og da de kom kaldende sidste sommer, blev de snubbed efter at have havnet på en sjetteplads i ligatabellen under Solskjær.

fodboldtrøjer med tryk Nu med Champions League-fodbold at byde på, håber United, at de vil kunne bringe den 20-årige til klubben til sommer.

billige fotballdrakter Det hævdes, at United følte, at der blev lækket for meget i de tidlige faser af Sancho -aftalen, og som et resultat følte det sig presset til at imødekomme krav, de ikke var tilfredse med.

 

ac milan trøje Og det vil være musik for United -tilhængernes ører, med mange fans, der håber, at Sancho vil vende tilbage til Premier League til sommer.

fodboldtrøjer I mellemtiden åbnede den tidligere United-stjerne Darren Fletcher for nylig op for Sancho og indrømmede, at den 20-årige 'sætter kryds i alle kasser' for Solskjær side.

Sancho scorede 17 mål og registrerede 17 assists for Dortmund på tværs af alle konkurrencer i sidste sæson.

Men de sluttede stadig kampagnen uden et trofæ, hvor den tyske side sluttede på andenpladsen efter Bayern München i Bundesliga -stillingen.


kjøpe fotballdrakter
 

Related Stories

Comments

Please login to post comments on this story