FODBOLDTRøJER MED TRYK TIL BøRN

67
0
Submitted Date 06/05/2021
Bookmark


Brora Rangers i den skotske League 2

 


Fodboldtrøjer Børn, Koszulki Piłkarskie, Voetbalshirts

 

 

greg morrison gav gæsterne fodboldtrøjer med tryk til børn sikre deres plads

 

Kelty Hearts møder Brechin City for at få en plads i SPFL, efter at et Nathan Austin-hattrick hjalp dem med at kaste Brora Rangers i den skotske League 2 slut-semifinal.

Greg Morrison gav gæsterne 2-0 ned fra første etape, føringen, men Austin slog øjeblikkeligt tilbage.

Den engelske angriber scorede yderligere to, før Dylan Easton afrundede en behagelig eftermiddag med en fjerde.

Fodboldtrøjer Børn

På trods af at vi gik ind i kampen med en 2-0 føring fra udebenet, var der en tidlig skræmme for Kelty, da et fint strejke fra Morrison satte Steven Mackays side foran.

Fodboldtrøjer Børn

Men Austin udlignede for hjemmeholdet bare to minutter senere, da Joe Malin kom ud af sit område og efterlod målet åbent for angriberen at skubbe bolden ind til.

Koszulki piłkarskie

I anden halvdel kom Austin igen og sikrede sig sit bøjle efter at have kommet på slutningen af ​​en fantastisk bold ind fra Partick Boyle og dyttet ind fra tæt hold.

voetbalshirts

Bare øjeblikke senere hævdede han et hattrick fra et smukt krøllet frispark fra kanten af ​​feltet, der satte hjemmeholdet ude af syne i det 65. minut.

Easton hævdede derefter en fjerde for hjemmeholdet i de døende øjeblikke i spillet for at forstærke Broras elendighed, hvilket efterlod Kelty kun to spil væk fra at sikre deres plads i SPFL.

Related Stories

Comments

Please login to post comments on this story