REAL MADRID FOTBOLLSTRöJA

47
0
Submitted Date 09/09/2021
Bookmark

billiga fotbollströjor
varit med under sin debutkampanj
 

Real Madrids Raphael Varane

Real Madrid Fotbollströja, Inter Tröja


solskjaer parade fred och fotbollströjor rea krävas för att göra
 
Rapporten tillägger att rekrytering av en ny mittback är nyckeln till denna nya idé, med Real Madrids Raphael Varane för närvarande högt på klubbens önskelista.
Solskjaer parade Fred och McTominay ihop på mittfältet 28 gånger förra säsongen, men hans nya system skulle han inkludera Paul Pogba eller Donny van de Beek tillsammans med Bruno Fernandes på en mer konsekvent basis.
Fernandes kommer sannolikt att vara ett av de första namnen på lagbladet för de röda djävlarna nästa säsong, även om Pogba och Van de Beeks inkluderingar inte är lika garanterade.
real madrid fotbollströja Pogba har starkt kopplats till ett utträde ur klubben de senaste månaderna och har ännu inte kommit överens om nya villkor om ett nytt kontrakt, som kommer att löpa ut nästa sommar.
Van de Beek har under tiden haft en tuff start på livet som United -spelare och har knappt varit med under sin debutkampanj på Old Trafford.
inter tröja Trots att de hade en stark uppsättning resultat i matcher med topp sex förra säsongen, kritiserades de röda djävlarna för sin tendens att tappa poäng mot divisionens mindre ljus.
Många anhängare anser att kombinationen av Fred och McTominay visade sig vara ineffektiva mot sidor som United kämpade med att bryta ihop, och paret erbjöd lite kreativitet när de försökte skära igenom försvaret.
fodbold trøje United missade Premier League -titeln förra säsongen med 12 poäng i slutändan, med rivalerna Manchester City lättade sig till topplacering.
De röda djävlarna sågs som de närmaste utmanarna till Pep Guardiolas sida om titeln, men United kämpade för att hålla jämna steg med Sky Blues vid årsskiftet.
Mot slutet av förra säsongen erkände Solskjær att hans sida var sugen på att gå tå till tå med City i kampanjen 2021/22 men insåg att sommarvärvningar skulle krävas för att göra det.

fotbollströjor barn
 

Comments

Please login to post comments on this story