PSG DRAKT

39
0
Submitted Date 09/03/2021
Bookmark

Fotballdrakter Barn

andreplass ved fire tidligere anledninger

 


Kasper Schmeichel sa at gleden over


PSG Drakt, Tottenham Drakt


youri tielemans 'streik på fotballdrakter design nådde kvartfinalen

 

Leicester-kaptein Kasper Schmeichel sa at gleden over å lede Foxes til en første FA-cup noensinne var ubeskrivelig etter å ha slått Chelsea 1-0 på Wembley.

Youri Tielemans 'streik på 25 yards ga dem seier, selv om de trengte videoassistentdommeren for å utelukke et sent Wes Morgan-selvmål.

Danmarks keeper Schmeichel gjorde ypperlige redninger for å forhindre Ben Chilwell og Mason Mount på å sette Chelsea på nivå.

PSG drakt Mer enn 20 000 supportere deltok i finalen da Leicester endelig vant FA-cupen, etter å ha vært andreplass ved fire tidligere anledninger.

billig fodboldtøj Leicesters seier ble bygget på fire øyeblikk som vil leve lenge i minnet-Belgias midtbanespiller Tielemans 'ustoppelige langdistanse streik, Schmeichels to stopp i verdensklasse og VARs marginale offside-oppfordring mot tidligere Foxes-backen Chilwell som nektet Chelsea en sen utjevning.

 

tottenham drakt Det var en fjerde FA Cup -triumf for Schmeichel -familien, med Kaspers far Peter som vant pokalen tre ganger med Manchester United i løpet av 1990 -årene.

En populær skikkelse blant Leicesters feiringer var Foxes -eier Aiyawatt 'Top' Srivaddhanaprabha, som overtok driften av klubben etter at faren Vichai døde i et helikopterulykke i 2018.

fotbollströjor Den thailandske familien har brakt Leicester knapt troverdig suksess siden kjøpet av klubben i 2010, med Foxes som nå la den unnvikende FA -cupen til den usannsynlige Premier League -triumfen for fem år siden.

Leicester vil møte den samme motstanden i Premier League tirsdag kveld, vel vitende om seier på Stamford Bridge vil sikre et nytt skudd i Champions League, en konkurranse de nådde kvartfinalen i 2017.


camiseta de Olympique Marseille
 

Comments

Please login to post comments on this story