SENDE DEM TIL SOCIALE MEDIER

45
0
Submitted Date 07/08/2021
Bookmark


fodboldtrøjer

 

sende dem til sociale medier

 


Leicesters Jamie Vardy har skrevet en

 

 

Chelsea Trøje, Ac Milan Trøje

 

 

efter netværket i sidste trycka namn på fotbollströjor allieret, så kontakt

 

Leicesters Jamie Vardy har skrevet en goodwill-besked til klubbens LGBT + -gruppe på det regnbuehjørneflag, han rev ned, mens han fejrede sit vindende mål i Sheffield United.

Efter netværket i sidste øjeblik for at sikre en 2-1 Premier League-sejr på Bramall Lane søndag, løb en jublende Vardy og gled ind i flaget, som bar Pride-flagfarverne for at markere den årlige aktivering af Stonewalls Rainbow Laces-kampagne sender flinter flyvende.

Selvom angriberen - en drengedom fra Sheffield Wednesday - erstattede flaget på det rigtige sted, fik han et gult kort for sin overivrige fest.

chelsea trøje

ac milan trøje

Billederne blev hurtigt virale, og Leicesters LGBT + og allierede tilhængergruppe Foxes Pride blev derefter oversvømmet med tweets fra andre brugere, der forkert gengav Vardys handlinger som et negativt svar på kampagnen.

Onsdag fejres kampagnen nationalt med Rainbow Laces Day, hvor sportsfans overalt i landet opfordres til at snøre sig op og sende dem til sociale medier til støtte for sloganet 'Make Sport Everyone's s Game'.

Sky Sports er medlem af TeamPride, der understøtter Stonewalls Rainbow Laces-kampagne. Hvis du gerne vil hjælpe med at inspirere andre inden for sport ved at dele din egen historie om at være LGBT + eller en allieret, så kontakt os her.

 

Related Stories

Comments

Please login to post comments on this story