SOUTHAMPTON SLOG CRYSTAL PALACE

54
0
Submitted Date 06/05/2021
Bookmark


Southampton slog Crystal Palace

 

 

Fodboldtrøjer Børn, Fodboldtrøjer Med Tryk, Koszulki Piłkarskie, Fußballtrikotsmary 's tirsdag.

danny ings billige fodboldtrøjer salg mål. enorm

 

Indsatsen var lav, og målene var gode, da Southampton slog Crystal Palace 3-1 på St. Mary 's tirsdag.

Danny Ings scorede to gange, og Che Adams havde et mål og en assist for Southampton, og målmand Fraser Forster stoppede et straffespark fra normalt automatisk Luka Milivojevic for at give Ralph Hasenhuttl en sjælden sejr.

Christian Benteke havde Palace foran i andet minut med en smart smule teknisk dygtighed, men Ings havde et lige så cool målniveau, hvilket var resultatet i det 19. minut.

Fodboldtrøjer Børn

MIlivojevic gik glip af et straffespark inden pausen, og Adams kom på tavlen i anden halvdel.

Fodboldtrøjer Med Tryk

Southampton, der allerede var sikker, ramte det magiske 40-punktsmærke, da han passerede Burnley og Newcastle til 14. plads på Premier League-bordet.

Koszulki piłkarskie

2. Milivojevic går glip af?!? Nå, Fraser Forster gør det ... Du kender det gamle ordsprog, 'Selv et ødelagt ur er rigtigt to gange om dagen?' Hvad er det modsatte af det, fordi Luka Milivojevic havde konverteret 14-lige bånd fra straffesparksstedet, før han blev forhindret fra Fraser Forster i det 41. minut.

Fußballtrikots

Forster er dog et monster i disse situationer, men berømmer benægtende Alfredo Morales blandt flere store stop for Celtic i et skotsk League Cup Final-nederlag for rivalerne Rangers. Han reddede 15 ud af 40 straffespark i sin karriere og stoppede også to fra Ivica Vrdoljak i en UEFA Champions League-kvalifikationskamp.

Han var overalt, fast i tacklinger, lavede tre nøglepasninger og leverede selvfølgelig de matchvindende mål. Enorm dag for Che.

 

Related Stories

Comments

Please login to post comments on this story