SVERIGE TRöJA BARN

69
0
Submitted Date 09/04/2021
Bookmark

fotbollströjor barn

misslyckats med att skriva ungen

 


Rio Ferdinand har uppmanat klubben att


Sverige Tröja Barn, PSG Tröja


united ser på kurs för att fotballdrakter barn gå någon annanstans

 

Manchester United-ikonen Rio Ferdinand har uppmanat klubben att göra två stora värvningar i det kommande sommarens transferfönster för att undvika att komma ikapp med Premier Leagues ledande sidor.

United ser på kurs för att kvalificera sig för Champions League den här säsongen efter en imponerande kampanj hittills.

Trots att de toppade tabellen på poäng under festperioden, är Red Devils nu 12 poäng bakom de bortflyttade ledarna Manchester City.

sverige tröja barn Deras mållösa dragning med Chelsea höll dem tvåa i ligan, även om de bara är sex poäng före de sjätte placerade Blues.

nueva Camisetas Fútbol Och Ferdinand tror att de kommer att behöva stora investeringar i sommar om de ska vända i Manchester och börja på allvar utmana titeln igen.

 

I ett uttalande till den femte YouTube-kanalen förklarade han att han tror att United behöver en mittback med takt för att följa Harry Maguire.

PSG tröja Ole Gunnar Solskjær tros vara ivrig efter att skriva på en ny mittförsvarare i sommar efter att ha valt att inte skriva på en förra året.

billige fotballdrakter Den andra spelaren som han tror att United behöver är en mittförsvarare för att ersätta Edinson Cavani, som blir kontraktsfri i sommar.

Ferdinand uppmanade klubben att böja sina finansiella muskler och signera Erling Haaland från Borussia Dortmund - en spelare de har tidigare historia med att ha misslyckats med att skriva ungen 2019.

Solskjær antydde nyligen ett potentiellt drag för wonderkid -anfallaren, eftersom han förklarade att han fortfarande håller kontakten med anfallaren som han tränade på Molde.

Och Ferdinand tror att signera Haaland skulle vara ett stort tecken på avsikt, eftersom United inte har råd att låta honom gå någon annanstans.


arsenal tröjor
 

Comments

Please login to post comments on this story